26 Mayıs 2009 Salı

UKD puanına nasıl sahip olabilirim?

UKD HAKKINDA

1.UKD puanı sahibi nasıl olabilirim?

En az 7 maç oynamak kaydı ile 1000 üzeri performans gösteren her sporcunun ukd puanı çıkar. Daha az maç ya da daha az performans puanı sahibi oyuncuların bu bilgileri sporcu için arşive kaldırılır. Arşivde bulunan sporcular "en az 7 maç" oynama şartını yerine getirmeleri ve bu yarışmalardan elde ettiği performans puanlarının aritmetik ortalamasının 1000 üzeri olması durumunda ukd puanı sahibi olurlar.

2. Düşük ukd sahibi bir sporcuyu yenmekle yüksek ukd sahibi bir sporcuyu yenmek arasında kazanım açısından herhangi bir fark var mıdır? Turnuvalarda dereceye girmenin herhangi bir katkısı var mıdır?

Oynadığınız sporcunun ukd puanı sizden ne kadar yüksek ise kazanımınız doğal olarak o kadar yüksek olacaktır. Turnuvada derece yapmanızın direkt olarak ukd puanınız artışına herhangi bir katkısı yoktur.

3. Birçok yarışmaya katıldığım halde bu yarışmalardan hiçbirinin ukd hesaplamalarında yer almadığını gördüm. Sebebi nedir?

UKD Değerlendirme Kurulu kendisine ulaşan tüm "turnuva paketleri" ni değerlendirmekte ve uygun görülenlerini ukd hesaplamalarına almaktadır. Katılmış olduğunuz yarışmaların ukd hesaplarında yer almama sebebi söz konusu yarışmaların "turnuva paketleri" nin tarafımıza ulaştırılmamış olmasıdır.

4. UKD puanımı sorguladığımda T.C. Kimlik numaram yazılı olmasına rağmen halen ismimin yanında "Lisans TC Kimlik No Eksik" uyarısı var. Bu ne anlama geliyor?

Sistemimiz T.C. kimlik numaralarına bakarak lisans veritabanından otomatik olarak lisans bilgilerinizi almakta ve kişi kartınızı oluşturmaktadır. Lisans veritabanında kaydı olmayan sporcularımızda belirttiğiniz uyarı çıkmaktadır. Bu durum yakında hizmete girecek olan "lisans bilgi" sistemi sayesinde düzeltilecektir.

5. Kişi kartımdaki lisans bilgilerinden "kulüp" kısmında(doğum tarihi,vize tarihi vs.) yanlışlık var. Düzeltilmesini talep ediyorum.

Sistemimiz T.C. kimlik numaranıza bakarak lisans bilgilerinizi otomatik olarak lisans veritabanından aldığı için bu bilgileri düzeltmede sisteme herhangi bir müdahalede bulunamıyoruz. Bu durum yakında hizmete girecek olan "lisans bilgi" sistemi sayesinde düzeltilecektir.


Buradan indirebilirsiniz


Gerekli anlatımı yukarıdaki dosyadan indirebilirsiniz.. ;)

0 yorum: