30 Haziran 2009 Salı

Hoşgeldin Temmuz! Ay Başı Değerlendirmesi

Merhabalar arkadaşlar, iyi-kötü 2 ayı beraber geride bıraktık. Yeni bir aya giriyoruz. Temmuz! Yazın sıcağından bunaldıysanız, canınız sıkılıyorsa hadi gelin beraber satranç öğrenelim, bildiklerimizi paylaşalım ve satrancımız ile birlikte beynimizi de geliştirelim. Satranç, çoğu bilim adamına göre en çok zeka geliştiren oyundur. Bizde Tam Satranç ekibi olarak 2 ay önce başladığımız bu yolculuk ile beraber bir çok yeni şeyler öğrendik ve öğretmeye çalıştık. Umarım faydalı olabilmişizdir. Sizlere yapmayı planladığımız yeni projelerden bahsedeceğim... İlk olarak bir kaç yazar daha almayı düşünüyoruz. Bunların başında haftalardır üzerinde durduğumuz bir isim var. "Özgür Yılmaz", o da ekibimize ilk katılan yazarımız "Vahdet Karakuş" ile Aktif Satranç Forum'unda güzle paylaşımları olan iyi bir oyuncu. O da Tam Satranç olarak düzenlediğimiz ilk Gamyun satranç turnuvasına katıldı. Gerçekten çok iyi oynayan oyuncular hepsi. Vahdet'den sonra da onu ekibimize katıp, diğer satranç sevenler ile daha çok buluşmayı hedefliyoruz. Bunlardan bir diğeri ise etkinlikler. Tam Satranç ekibi olarak ilk düzenlediğimiz etkinliğimiz Tam Satranç 1. Sanal Satranç Turnuvası olmuştu. Gerçekten çok zevkli oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu turnuvaların devamı da gelecektir. Bu 1. turnuvamızdı, bunun 2.si , 3.sü , 4.sü de gelecek. Yani anlayacağınız bu ay da satranca doyacağız :) Ve daha bunun gibi henüz yeni kurulan satranç forumumuz hakkında da çalışmalarımız var. O da bir "Tam Satranç" sitesi.
Ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.Şuanda sadece bu sitemiz üzerinde duruyoruz fakat her ziyaretçinin bilgilerini paylaşması pek kolay olmuyor. Gerçi yorum vs. tür servislerimiz var ama ne kadar yararlıdır tartışılır. Bu nedenle en yakın zamanda Tam Satranç Forumu'muz da tma anlamıyla aktif olacaktır.

Aylık değerlendirmemiz özetle budur... Diğer yazar arkadaşlarımın eklemek istedikleri bir şey varsa yazıyı düzenleyebiliriz... Yorumlarınızı, isteklerinizi, önerilerinizi, şikayetlerinizi bekliyoruz! Bol satrançlı günler dilerim!

1 yorum:

can dedi ki...

Arkadaşlar bu arada Google'da 227 indeximiz var ve sürekli de artmakta :) (01 Temmuz 2009 Çarşamba)