7 Haziran 2009 Pazar

İş Bankası'ndan Mükemmel Hamle

İş Bankasından Mükemmel Hamle

İş Bankası, dünyanın en büyük internet satranç platformu Playchess ile kapsamlı bir işbirliği projesini hayata geçirdi. Mevcut 220 bin kayıtlı kullanıcısı ile dünyanın en fazla ziyaretçiye sahip online satranç platformu olan Playchess'le İş Bankası arasındaki anlaşma ile yıllık abonelik ücreti ile hizmet veren Playchess, Türkiye'den bağlanan lisanslı satranç oyuncuları için ücretsiz hale gelmiş bulunuyor.

Yoğun saatlerde on binlerce üyenin aynı anda sunucuya bağlandığı üyelerin birbiriyle sohbet etmek, canlı yayınları izlemek, yorumcuları dinlemek gibi çeşitli olanaklardan yararlandığı Playchess portalından ücretsiz yararlanmak için herhangi bir İş Bankası şubesinden satranç lisansı çıkartmak yeterli.

BURAYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ

Kendi Yorumum:
Evet arkadaşlar, gerçekten Türkiye için büyük bir adım. Programı kurdum ve denedim. Gerçekten çok güzel hazırlamışlar. Playchess ile ilgili makalemizi de arama kutusundan arayarak bulabilirsiniz. Gerçekten İş Bankası'ndan mükemmel bir hamle olmuş. Ayrıca programın Türkçe olması da çok güzel :)

0 yorum: